Despre

Ambalajul este unul din cele mai importante articole pentru ca un produs sa ajunga de la furnizor la client, in conditii de siguranta, fara niciun prejudiciu si fara a pierde din prospetimea sau valoarea acestuia.

Principiile dupa care ne ghidam activitatea si pe care le aplicam zi de zi in demersul nostru de business sunt:

a) Orientarea catre client:
Comunicam in permanenta cu clientii nostri pentru a le propune cele mai eficiente solutii;
incercam sa ne cunoastem cat mai bine clientii pentru a fi capabili sa le intelegem cat mai bine nevoile.

b) Profesionalism:
Metodele de management si politicile interne pe care le aplicam sunt directionate pentru a imbunatati activitatea partenerilor nostrii. Abordarea sistemica a proceselor de ambalare este una dintre preocuparile noastre, pentru ca, mai ales in procesele de productie ale partenerilor nostrii este necesara mai mult decat livrarea unui simplu ambalaj, este nevoie de crearea unui sistem de packing care sa se dovedeasca eficient atat din punctul de vedere al costurilor cat si din punctul de vedere al timpilor alocati pentru activitatea de ambalare a produsului finit.

c) Flexibilitate:
Adaptarea la nevoile partenerilor si propunerea de solutii viabile asigura firmei noastre capacitatea de a veni in intampinarea provocarilor cu care clientii nostrii se confrunta.

d) Calitatea:
Solutiile noastre de ambalare sunt produse din materii prime de cea mai buna calitate furnizata de firme cu renume in domeniu. Testam in permanenta caracteristicile produselor livrate, pentru a fi in permanenta siguri ca solutiile noastre corespund si din punct de vedere calitativ cerintelor partenerilor.

e) Promptitudine:
Politica interna de management a stocurilor si parcul auto de care dispunem permit livrarea rapida a produselor comandate astfel incat ambalajul sa ajunga la beneficiar in timp util si sa asigure derularea unei activitati cursive.

f) Inovatia:
Incercam zi de zi sa propunem idei si solutii care sa asigure partenerilor nostrii eficienta in ambalarea produselor. Sistemele noastre complete de ambalare pot fi utilizate in linii de productie de mare serie, dar pot fi utilizate si pentru produse cu serie mica sau medie.